Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от jayteedee Покажи съобщение
    Някой кара ли 1,9 120?
    Искам лични впечатления от хора с този мотор в 159.
    При все , че 159 с 1,9 двигател без тунинг определено е почти куц кон не искам дори да се качвам в 120 коня автомобил .
    Имах възможност да покарам 1,9 и ако двигателят е стоков определено не е моят тип кола .
    Няма тръпка , няма чудесният звук на турбината на 2,4 , няма никаква тяга след 3-та скорост . Остава си просто красив автомобил , но без онази палава нотка .
    Навярно ако двигателят е тунингован нещата са различни , но "гола" 1,9 - ка не е автомобилът на който бих се радвала . Открих една тунингована 1,9-ка в Белгия , надявам се тези дни да се свържа с продавача и ще гледаме ... търсенето продължава определено . Но 120 коня си е ...
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

• Имай в предвид че белгийските 1.9 са 136кс.Приятел живее там от 5 год и търси доста и накрая купи мойта.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от jayteedee Покажи съобщение
        Някой кара ли 1,9 120?
        Искам лични впечатления от хора с този мотор в 159.
        И аз забелязвам,че там 1,9 са предимно със 136 к.с. , но тази е 150 и е тунингована , премахнати са там разните му " пепеудки " и т.н. и колата има т.н. car pass което като цяло по думите на местен говори доста добре за собственика . Ще видим ако изобщо успеем да се свържем с него , че нещо не си вдига телефона .
        Ако ли не ... търсенето продължава ... утре ремонтирам ходовата на Форда и не ми пука кога ще намеря Алфа , важното е да е "моята си" Алфа .

п.с.Видях,че дори има някакви Алфи 159 с под 100 к.с ...
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
          Моят човек ме помоли да кача снимките, защото няма регистрация във форума. Имала лека забележка на заден десен калник, която евентуално може да излезе и с паста. Цената е към 16000. Човекът е от Пловдив.
          много е хубава колата!браво на твоя човек
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
            Моят човек ме помоли да кача снимките, защото няма регистрация във форума. Имала лека забележка на заден десен калник, която евентуално може да излезе и с паста. Цената е към 16000. Човекът е от Пловдив.
            Не я гледайте повече тая кола. Продал я е още в Италия
            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• http://www.cars.bg/c1082542

Тази може ли да я погледне някой пловдивски колега, за да не бия път за нищо? Гледам свети някаква удивителна на таблото и малко ме притеснява, но все пак...
              Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

• Здравейте, рядко се включвам с мнение но по повод 120-те коня от 1,9 ще изкажа такова.

За един ще върви добре за друг ще е "куц кон" за трети не искам и да си помислям Няма динамиката на 200к това е ясно, но не мисля че върви много по-малко от 150к ! Когато търсих, гледах както 200к така и 150, признавам си исках 150, но не съм сбъркал...
                Мотора въпреки че го водят "същия" е доста по-тих, по-икономичен и много разумен откъм разходи! Имам приятел на който 150к му гори в града 10л/100км...само това би ме отказало...
                Като цяло мнението ми за АР159 е че има доста по-големи косури от колкото кой мотор да се вземе, всички са здрави, всички са добри, всеки според джоба си решава!
                Не бих се примирил с провала наречен "скоростна кутия" или пък че "хидравликата си е такава" всичко друго е в рамките на нормалното но това не отива на такъв автомобил!
                Това си е лично мое мнение и не искам да натоварвам никой да отговаря или нещо подобно, просто споделям моята гледна точка!
                Поздрави...

Comment

• Според мен пловдивската има измама с годината най-малко. За да е 2009 г. производство, климатроника би трябвало да е новите копчета и волана е по-различен.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                  ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от sasho_n2
                    Според мен пловдивската има измама с годината най-малко. За да е 2009 г. производство, климатроника би трябвало да е новите копчета и волана е по-различен.
                    Така като гледам колата може да е регистрирана февруари 2009 , но да е произведена 2007 , а колкото до самата кола , мога да кажа че има изгоряла крушка , а "удивителната" свети , защото е вдигната ръчната спирачка . Това е , което мога да кажа сега и от тук.
                    sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

• С автосалон Алпина на Брезовско шосе в Пловдив - винаги имайте едно на ум. Зад автосалона стягат колите и ги привеждат в търговски вид. Също така и липси да има по колата ги оправят. Тази Алфа конкретно се продава вече 2-ри месец, но не мога да кажа нищо конкретно - защото не съм я гледал.
                      Alfa Romeo JTD - powered by 140 Монтански бизоня

Comment

• То пък за 8000лв даже и да има кусури бих я взел.
                        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                        ex Alfa 156 1,9 JTD
                        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Собственика на автокъщата ми е приятел и е много точен човек, с който е удоволствие да се работи, но обича да пише дата на първа регистрация вместо дата на производство в обявите.
                          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• От Алпина Пловдив и аз имам положителни впечатления, по принцип. Колата не съм я гледал, не коментирам.
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• http://www.cars.bg/c1042114
                              Ти да видиш, някой знае ли нещо
                              На първо четене, външен вид ЦЪ, под капака дали има мотор изобщо

А това бургаското комби
                              http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=952bz4
                              Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:41.
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Ивас Ауто внасят само скраб ! Ама истински !
                                Просто след кратка разходка и в двете секции с колите ... усещането за авто морга. Съветвам ви не си губете времето никога !

Comment

Working...
                                X